De luxe van privélessen door een kunstenaar.

Al meer dan 25 jaar geef ik cursussen en vorig jaar ben ik begonnen met het geven van privélessen, omdat ik de liefde voor mijn vakmanschap wil overbrengen. Al na de eerste lessen was ik heel enthousiast. En de leerlingen ook! Ik had niet verwacht dat het mij zo goed zou bevallen. Ik vindt het heel fijn om mijn focus op 1 persoon te kunnen richten. 

Als je je aanmeldt voor een privéles kom ik met wat basisbenodigdheden bij je thuis en gaan we samen het gesprek aan over wat je van mij wil leren en wat ik vind dat je nodig hebt aan informatie. Vanuit hier gaan we aan de slag met basislessen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Wanneer deze zijn afgerond gaan we kijken; hoe nu verder? Heb je een nieuw medium uitgeprobeerd waar je graag verder in wil gaan, wil je gewoon écht leren schilderen met olieverf? Zijn er nog wat basisdingen die je beter onder de knie wil krijgen? Of gaan we lekker aan de slag met je eigen idee? Samen gaan wij hier verder aan werken.

Hier boven zie je één van de oefeningen die ik meestal met leerlingen maak. Deze oefening is vooral gefocust om snel en goed te kijken en het zo treffend mogelijk over te brengen op papier. Denk hierbij aan verhoudingen, licht en donker, de middenlijn van het gezicht, etc. Je maakt meerdere schetsen tijdens deze les en de progressie is altijd verassend.  Het werk wat je hier ziet is gemaakt door een van mijn jongste leerlingen.

Laat je hier niet door afschrikken, ieder proces en ieder talent is waardevol. De lessen zijn geschikt voor iedere leeftijd en voor ieder niveau, want de lessen worden aan jouw wensen aangepast. Spreekt jou dit aan of wil je graag wat meer informatie? Klik dan hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *